KAD VAS BOL OPOMINJE NEMOJTE BITI RAVNODUŠNI!

Povrede i oštećenja lokomotornog sistema su danas neke od najčešćih. Nastaju kao posledica uticaja različitih sila poput: Lošeg položaja tela u svakodnevnim aktivnostima , gravitacije i same težine tela. Ove sile dovode do poremećaja struktura u lokomotornom sistemu, pojave bola I smanjene pokretljivosti. Prema svetskim statistikama 80%  populacije je nekada osetilo jak bol u ledjima, ali nažalost, ta stanja najčešće nisu shvaćena ozbiljno, tako da pacijenti dolaze kad je kasno. REAGUJTE NA VREME. Fizio RS Beograd preporučuje pregled lokomotornog sistema, testiranje I nameštanje zglobova kao redovnu kontrolu od strane stručnog lica. To je najbolji put da se izbegnu teže kliničke slike, veliki bol I ograničeni pokreti. Kod svih situacija u medicini, prevencija I edukacija pacijenta je nešto što je najbitnije u rehabilitaciji.

Sprečite posledice na vreme, obratite nam se za stručnu pomoć

Kako Vam možemo pomoći

 • Diskus hernije bolovi u leđima

 • Degenerativnih (koksartroza,gonortroza,osteosinteze itd) kao I sistemskih (Multipla Skleroza,Parkinson itd)

 • Rehabilitaciju I sprovođenje plana vežbi kod svih vrsta polineuropatija, mišićnih slabosti I rehabilitacije kod oštećenja centralnog I perifernog motornog neurona.

 • Rehabilitacija pacijenata sa sportskim povredama (uganuća,istegnuća,kompresivne povrede, rehabilitacije posle imobilizacija itd)

 • Vezbe mišićne snage

 • Vežbe spretnosti I kordinacije

rehabilitacija-za-odrasle

Fizio RS Beograd je u koraku sa svetskim trendovima u manipulaciji I mobilizaciji lokomotornog sistema što naše usluge stavlja na najviši nivo.

Sertifikati koje posedujemo o završenim mobilizacionim I manipulativnim tehnikama su:

Cyriax je jedna od najboljih svetskih manipulativnih I dijagnostickih metoda koja sluzi za takozvano narodski receno “namestanje” zglobova.Cyriax spada u modernu ortopedsku manipulativnu misicnoskeletnu medicinu.

Mckenzie je mobilizaciona tehnika koja je specijalizovana za probleme sa kicmenim stubom .Ima jako specifican pristup rehabilitaciji kicme sa neverovatnim rezultatima.

Yumeiho je terapeutska masaza koja pomaze u otklanjanu bolova, povecanju pokretljivosti I otklanjanu stresa.Dovoljno je samo reci da je riječ o istocnjackoj medicini koja  ima celu filozofiju svog postojanja.

Fascija sacinjavaju siroku lepezu telesnih tkiva I spadaju I nalaze se u svakom delu naseg tela.Sa mehanicke strane gledano,podeljeni su u slojeve, organizovane su kao lanci u cilju odbrane organizma .Kada restrikcije predju odredjeni prag tolerancije, fascija reaguje tako sto povecava svoj viskoelascitet I iz zdravih lanaca prelaze u patoloske lance.

Kinesio taping je posebna tehnika primene specificnih traka za lepljenje uz dobro poznavanje anatomije,vrsta povreda I nacina lepljenja.Jako je primenjiiva kod sportista,sportskih povreda kao I poboljsanja cirkulacije I smanjenje bola u zglobovima I misicima.Preporucuje se kod hronicnog bola ,napetim misicima,otocima,povredama I ostalog….

Maitland nam je u Ambulanti za rehabilitaciju Fizio Rs Beograd dala novu dimenziju i sigurnost. Veliki broj specifičnih neoro-mišićno-skeletnih testova i spećifičan način pronalaženja najslabije karike i njeno dijagnostikovanje i tretiranje Maitland čini jednim od naših omiljenih tehnika u radu.

Mulligan tehnika nam govori o pozicionim nepravilnostima artrokinematičkim problemima u zglobovima usled statičkog ili dinamičkog opterećenja koje može prouzrokovti bol ili ograničen pokret. Tehnika je 100% bezbolna i sigurna za pacijente sa neverovatnim rezultatima.

Kinematic taping je tehnika koju najviše volimo posle tretmana manipulacijiom ili mobilizacijom .
Specifična aplikacija trake na tretiranom mestu osigurava željeni deo i pomaže u ispunjenju konačnog cilja.
 

Kontaktirajte nas još danas, zakažite prvi prgeld koji je BESPLATAN

 • Fizio RS Beograd Telefon

  +381 63 438 754
  +381 64 66 88 504

 • Email

  info@fizio-rs-beograd.rs

 • Fizio RS Beograd - Adresa

  Brace Škerović 34
  11000 Beograd
  Srbija

Postavite nam pitanje, ili zakažite BESPLATAN prvi pregled

0 + 1 = ?