Šta je MASGUTOVA THERAPY?

Masgutova metod je set programa fokusiranih na obnavljanju i sazrevanju  početnih pokreta, refleksa, koordinantnih sistema, veština za optimalno pokretanje prirodnih mehanizama, procesa mentalnog razvoja, funkcionisanje mozga, i senzorno-motornu integraciju. Masgutova metod je orjentisan na stimulaciju refleksnih paterna da bi probudio prirodne, genetske motoričke izvore, samoregenerativnu snagu motoricke memorije i senzorno motoricke koherencije. Ovo dostignuće doprinosi iskorišćavanju svih potencijala sto se tiče sposobnosti pokreta i veštine učenja.

Misija Instituta za obrazovanje Svetlane Masgutove za neuro-senzorno-motorički refleks integracije je da obezbedi deci i odraslima pouzdano znanje i bezbedne alate za korišćenje prirodnih, genetskih, motoričkih izvora kako bi se olakšao uspešan neuro- senzorni- motoricki  razvoj i radosno učenje.

ŠTA ĆETE NAUČITI NA OBUCI ZA MASGUTOVA THERAPY I KAKO ONA IZGLEDA

 • 1. Ovaj kurs ce vas nauciti kako je osnovni obrazac pokreta u vezi sa nasim fizičkim, emocionalnim, kognitivnim i socijalnim razvojem.

 • 2. Naučićete kako da integrišete motorički obrasce, da razumete, vidite i iskusite razvoj i promene.

 • 3. Ovaj kurs je važan za svakoga ko je zainteresovan za promenu i razvoj, kao što su fizikalni terapeuti, psiholozi, specijalisti za govor, masažni terapeuti, predavači, sportisti, roditelji i drugi.

 • 4. DPRI ( Dinamičan i Posturalni Refleks Integracije) kurs je glavni i osnovni kursu u MNRI (Masgutova Neurosenzorna Refleksna Integracija) edukativnom programu.

 • 5. To je četvorodnevni kurs, a informacije ce vam biti od koristi za ceo život. To ce nadamo se biti kurs kojim cete zapoceti uzbudljiv put u MNRI.

UPOZNAJTE PREDAVAČA ZA MASGUTOVA THERAPY – Susanne Wolmesjö

Core stručnjak i međunarodni instruktor za MNRI i SMEI (Svetlana Masgutova Međunarodni Institut).

Ona je predavač na Sportskom Univerzitetu u Stokholmu, u Švedskoj, a ujedno i CBT terapeut,  sportski psiholog i core stručnjak i to sve kombinuje u svojoj praksi u Stokholmu, Švedskoj. Takođe je autor 4 knjige na temu pokreta i učenja.

https://masgutovamethod.com/

Kada se održava kurs i kako da se prijavite ?

 • Datum i Vreme

  Od 9 do 12. Novembra 2018.

  četri dana

 • Gde se održava kurs

  Beograd,
  Srbija

 • Kako da se prijavite za kurs

  Popunite ONLINE FORMULAR sa desne strane.
  ili nas pozovite:
  +381 63 438 754
  +381 64 66 88 504

Požurite, broj mesta je ograničen

2 + 5 = ?

Ukoliko Vam je potreban smeštaj za vreme trajanja kursa, preporučujemo da pogledate stranicu Apartmani Beograd