Šta je KINEMATIC TAPING ?

Kinematic Taping  je aplikacija elastične lepljive trake po standardima ortopedske manipulativne fizioterapije i sportske fizioterapije. Osnivač je gospodin John Longedoen  i polako zauzima vodeće mesto  kada govorimo o tapingu. Metoda koja se bazira na manipulaciji i mobilizaciji, i koja produžava efekte tih tehnika. Neinvanzivna, bezbolna i primenljiva na svima. Njene efekte kroz testove možemo videti odmah nakon aplikacije trake što je razlikuje od drugih vrsta tapinga.

Šta ćete naučiti na obuci za KINEMATIC TAPING i kako ona izgleda

 • 1.Specifično istezanje trake 33% pri aplikaciji

 • 2.Rad sa trakom koncepirane i nastale iz Manuelno-ortopedske medicine

 • 3.Specifična i jedina aplikacija traka gde kolege na kursevima odmah mogu videti rezultat pri neurodinamičkim testovima.

 • 4.Koncepcija ove tehnike su stabilizacija,odrzavanje mobilizacije-manipulacije i davanje inputa u mozak o načinu polozaja dela tela.

 • 5.Sertifikat validan u celom svetu

Upoznajte predavača za KINEMATIC TAPING – EVRIPIDIS TRIANTAFYLLOU

Gospodin Evripidis je diplomirao u Grčkoj 2004. Završio je čuvenu Vodder metodu za tretiranje Limfedema.U svojoj karijeri usko je saradjivao sa poznatim nemačkim naučnicima kao sto su Hans Pritschow,Christian Schuchhardt (bivsi nemački predsednik Asocijacije Limfedema Nemačke). Medju edemima sa kojim je upravljao su primarni Limfedemi gornjih i dojnjih ekstremiteta,trudnica i genitalija sekundarnih Limfedema posle onkoloskih operacija,otečenih ekstremiteta od hronične venske insufinciencije. Član je Nemačke skole: Lymphedema of ZML Pritschov. Redovno prisustvuje specijalizacijama Limfedema centra u Nemackoj. Osnivač i predsednik Asocijacije Limfedema u Grčkoj. Pored toga specijalizovan je za kompresionu odeću ,koja je suštinski deo upravljana Limfedemima a on je jedini u Grčkoj sertifikovan  za procenu i merenje kompresije odeće od strane Juzo cademy. Pored toga zvanični je Maitlandov Asistent i zvanični Kinematic taping predavač.

Kada se održava kurs i kako da se prijavite ?

 • Datum održavanja

  2-3.  Mart 2019.

 • Gde se održava kurs

  Beograd,
  Srbija

 • Kako da se prijavite za kurs

  Popunite ONLINE FORMULAR sa desne strane.
  ili nas pozovite:
  +381 63 438 754
  +381 64 66 88 504

Požurite, broj mesta je ograničen

6 + 0 = ?

Ukoliko Vam je potreban smeštaj za vreme trajanja kursa, preporučujemo da pogledate stranicu Apartmani Beograd