Šta je KINEMATIC TAPING ?

Kinematic Taping  je aplikacija elastične lepljive trake po standardima ortopedske manipulativne fizioterapije i sportske fizioterapije. Osnivač je gospodin John Longedoen  i polako zauzima vodeće mesto  kada govorimo o tapingu. Metoda koja se bazira na manipulaciji i mobilizaciji, i koja produžava efekte tih tehnika. Neinvanzivna, bezbolna i primenljiva na svima. Njene efekte kroz testove možemo videti odmah nakon aplikacije trake što je razlikuje od drugih vrsta tapinga.

Šta ćete naučiti na obuci za KINEMATIC TAPING i kako ona izgleda

 • 1.Specifično istezanje trake 33% pri aplikaciji

 • 2.Rad sa trakom koncepirane i nastale iz Manuelno-ortopedske medicine

 • 3.Specifična i jedina aplikacija traka gde kolege na kursevima odmah mogu videti rezultat pri neurodinamičkim testovima.

 • 4.Koncepcija ove tehnike su stabilizacija,odrzavanje mobilizacije-manipulacije i davanje inputa u mozak o načinu polozaja dela tela.

 • 5.Sertifikat validan u celom svetu

Upoznajte predavača za KINEMATIC TAPING – John Langendoen MSc

Jonh Langendoen je završio fizioterapiju u Roterdamu 1976 . Magistrirao  je ortopedsku manipulativnu fizioterapiju . Drži privatnu praksu u Kempten, Nemačka. 1996 je postao akreditovani Maitland predavač. Njegovo bogato iskustvo dopunjuje činjenica da je predsedavajući edukacijskog komiteta ( Maitland Koncept). Takođe sa pozicije člana komiteta IFOMPT-a on podržava organizacije i univerzitete u razvijanju edukacijskog programa u neuro- misićnoj rehabilitaciji prateći IFOMPT standarde. Profesor mnogih univerziteta, nekih je i počasni član. Predaje Maitland Koncept, OMT- a module, Kinematic taping ( čiji je i osnivač)  u vise od 12 zemalja širom sveta. Kao sportski terapeut je učestovao na 2 fudbalska svetska prvenstva kao i 2 puta na olimpijskim igrama.

Kada se održava kurs i kako da se prijavite ?

 • Datum održavanja

  3-4.04.2017.

 • Gde se održava kurs

  Beograd,
  Srbija

 • Kako da se prijavite za kurs

  Popunite ONLINE FORMULAR sa desne strane.
  ili nas pozovite:
  +381 63 438 754
  +381 64 66 88 504

Požurite, broj mesta je ograničen

0 + 2 = ?

Ukoliko Vam je potreban smeštaj za vreme trajanja kursa, preporučujemo da pogledate stranicu Apartmani Beograd