Šta je SPORTS INJURIES?

Petodnevni CPD kurs za terapeute.

Petodnevni SSTI kurs (kurs o sportskim povredama i povredama mekih tkiva) je uvodni kurs za napredne terapeute (fizio terapeute, masere, sportske terapeute, osteopate, kiropraktičare, fizijatre) koji takođe može biti interesantan i sportskim trenerima ili ljudima koji se profesionalno bave vežbanjem. SSTI kurs je baziran na dokazanom pristupu u tretmanu sportskih i povreda mekih tkiva za sve koji se bave muskuloskeletnim problemima bilo u bolnicama, klinikama ili u timskom okruženju. Program počinje postavljanjem osnova za razumevanje povreda i oporavka tkiva, i razvija osnovne praktične veštine za oporavak. Kurs pristupa povredama po delovima tela, pokazujući primere efikasnih praktičnih tretmana i tehnika koje su preuzete iz raznih izvora, kako bi se obezbedio najefikasniji integrisani pristup. Polaznici prolaze kroz detaljno kliničko rezonovanje kako bi mogli da odaberu najprigodniji tretman i kako bi izgradili protokol visokog kalibra za lečenje povređenih sportista ili aktivnih rekreativaca.

Vise detalja:

http://www.norrishealth.co.uk/courses/ssti/

ŠTA ĆETE NAUČITI NA OBUCI ZA SPORTS INJURIES I KAKO ONA IZGLEDA

 • 1. Do kraja kursa polaznici će steći detaljno znanje i napredne veštine u odabiru terapeutskih tehnika koje će im omogućiti da efikasno i sa samopouzdanjem procenjuju i tretiraju široki spektar sportskih i povreda mekih tkiva.

 • 2. osnove za razumevanja povreda i oporavka tkiva

 • 3. kliničko rezonovanje u cilju kvalitetno izbranog tretmana za oporavak

UPOZNAJTE PREDAVAČA ZA SPORTS INJURIES – Dr. Christopher Norris

Christopher Norris je sertifikovani fizikalni terapeut sa master diplomom iz Sportske medicine. Poseduje takođe i postdiplomske sertifikate iz oblasti sportske medicine i radne terapije, kao i napredni sertifikat tradicionalne kineske akupunkture. Ima preko 25 godina iskustva u tretiranju povreda mekih tkiva, i specijalizovan je i za sportske povrede, i za terapiju vežbama. Autor je 7 knjiga uključujući i sledeće: Sportske povrede (Elsevier), Akupunktura (Elsevier), Stabilnost leđa (Humana Kinetika). Kris je član Britanskog Saveta za akupunkturu (BACC), kao i napredni člani i odobreni tutor za AACP. Vodi privatnu kliniku u Mančesteru i Češiru, i radi kao eksterni predavač na Univerzitetu u Salfordu. Vodi više kurseva o stabilnosti leđa, mišićnom disbalansu i akupunkturi.

Kada se održava kurs i kako da se prijavite ?

 • Datum i Vreme

  16 – 20. septembar 2019.

  pet dana

 • Gde se održava kurs

  Beograd,
  Srbija

 • Kako da se prijavite za kurs

  Popunite ONLINE FORMULAR sa desne strane.
  ili nas pozovite:
  +381 63 438 754
  +381 64 66 88 504

Požurite, broj mesta je ograničen

2 + 0 = ?

Ukoliko Vam je potreban smeštaj za vreme trajanja kursa, preporučujemo da pogledate stranicu Apartmani Beograd